Wie zijn wij

Bernhard Kootstra

Bel me terug

Om u zo snel mogelijk en 24/7 van dienst te zijn kunt u onderstaand uw naam en uw telefoon nummer invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk!

  Visie

  Eigendom geeft u het recht maar ook de plicht het beste uit uw onroerend bezit naar boven te halen. Niet alleen voor uzelf maar ook voor de maatschappij. We willen tenslotte allemaal een fraaie leefomgeving. Daarin zit de winst, is ons standpunt. Die betrokkenheid is het startpunt van een samenwerking.

  Blijven zoeken naar verbetering, dat is onze passie. Uw bezit verdient dat. U heeft geïnvesteerd of gaat investeren en dat toont durf.

  U legt uw vermogen vast en doet dat met een doel. Gaandeweg verandert het doel omdat de tijd wijzigt. Verandert u mee? Dan vindt u Bureau Kootstra aan uw zijde. Gebruik, inrichting, bestemming – hoofdzaken die een gedegen keuze vereisen. Of u het project nu zelf aanpakt of een investeerder of koper zoekt. Bureau Kootstra zet voor u de gevolgen op een rijtje voor de juiste keuze.

  Bureau Kootstra ziet stilstand als achteruitgang. Ontwikkelen en zoeken, en uiteraard met visie. Standvastig als het gaat om uw bezit maar buigzaam bij de ontwikkeling van goede ideeën. Daar kom je verder mee.

  Spreekt dit u aan, bel gerust voor een persoonlijke uitleg.

  Scroll naar boven