Herontwikkeling

Aanbod / Projecten

Bel me terug

Om u zo snel mogelijk en 24/7 van dienst te zijn kunt u onderstaand uw naam en uw telefoon nummer invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk!

    Herontwikkeling

    U heeft uw onderneming tot een succes gemaakt. Samen met het bedrijfspand is dat uw oudedagvoorziening. Uw opvolger ziet het pand niet als zijn toekomst. Dan is herontwikkeling een goede optie. Ook bij andere oorzaken biedt herontwikkeling veelal een oplossing.

    Zonder uitzondering is het van groot belang de mogelijkheden te analyseren en het rendement te bepalen. Uw locatie kan zich daarvoor uitstekend lenen. U kunt zelf realiseren of in combinatie met overheid of investeerder. Vele vormen van herontwikkeling ontstaan zonder dat een concrete regeling voorhanden is. Een regeling als Rood voor Rood, sanering van ontsierende gebouwen op het platteland, is een voorbeeld van concrete regeling. In alle gevallen wordt u geconfronteerd met een overheid die financiële, juridische en feitelijke voorwaarden stelt. Hoe onzeker ook, dit is hét terrein van Bureau Kootstra. U wilt immers graag het maximale uit uw bezit halen. Maatwerk en discretie zijn daarbij leidraad. Dat leggen we graag in een gesprek aan u uit. Uiteraard vrijblijvend en discreet.