Wie zijn wij

Visie

Bel me terug

Om u zo snel mogelijk en 24/7 van dienst te zijn kunt u onderstaand uw naam en uw telefoon nummer invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk!

  Bernhard Kootstra

  Welkom op mijn website, waar mijn ondernemersreis sinds 1996 begon en mijn persoonlijke invalshoek centraal staat. Voor mij draait het niet om ’terug naar het oude’, maar om ‘naar je geboortegrond’. Geen gebaande paden, maar een avontuurlijke zoektocht.

  Mijn roots liggen in de omgeving Meppel-Zwolle, waar ik na mijn studie aan de Agrarische Hogeschool terugkeerde. Stedelijke en landschappelijke ontwikkelingen hebben mijn jeugd gevormd en vonden praktische toepassing tijdens mijn studie, die begon in Dronten en eindigde in Groningen (’88).

  Meteen na mijn studie vond ik een uitdagende baan bij de Nederlandse Spoorwegen, waar ik zelfstandig pionierde in de keuken van de semi-overheid. Mijn werk omvatte het beheer van het landbouwareaal, grondverwerving bij indrukwekkende projecten en de verkoop van onroerend goed (buiten de grenzen van de corebusiness). Enkele van mijn zelfstandige projecten omvatten Grondverwerving 2e Schipholtunnel, Binnenstedelijke verwerving Utrecht CS en Schadeberekeningen voor het “sluiten van overwegen”

  Van Utrecht verhuisde ik naar Dalfsen, waar ik mijn expertise in landbouwadvies uitbreidde met kritische opdrachtgevers bij LTO Vastgoed (voorheen OLM). Mijn advieswerk omvatte overheidsverwerving in Gebiedsgericht Beleid, Infrastructuur, en Stads- en dorpsuitbreiding.

  Mijn continue streven naar kennisontwikkeling blijkt uit diverse studies waaronder;
  – makelaarsstudie met aanvullende Rechtbankbeëdiging (oktober 1994)
  – PBNA studie Grondverwerving en schadevergoedingen (1992)
  – CPO-leergang Onteigeningsrecht aan Radboud University (2018)


  Als lid van diverse vakgroepen bij de NVM ben ik betrokken lid geweest bij PR- en Communicatiecommissies en ben ik enkele jaren columnist geweest voor de vakgroep A&LV.

  Op dit moment ben ik lid (en mede-founder) van de NVM Onteigeningswerkgroep, mede-founder en voorzitter NVM Kenniswerkgroep Taxeren Landelijk en Agrarisch Vastgoed, lid van de Vereniging voor Onteigeningsrecht (VVOR) en word ik regelmatig benoemd als Gerechtelijk Deskundige. Inschrijving bij LRGD onder nummer D0405). Bij de totstandkoming van het Digitaal Taxatieplatform Landelijk en Agrarisch Vastgoed ben ik kartrekker.
  Al deze accreditaties bevestigen mijn voortdurende streven naar professionalisering.

  Ik nodig u uit om mijn website verder te verkennen en meer te ontdekken over mijn ervaring, passie en toewijding in het vastgoed. Voor een persoonlijke uitleg ben ik altijd bereikbaar.
  Laten we samen bouwen aan de toekomst van uw onroerend bezit!”

  Scroll naar boven