Bel me terug

Om u zo snel mogelijk en 24/7 van dienst te zijn kunt u onderstaand uw naam en uw telefoon nummer invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk!

    Advies

    Nederland, eigenlijk het Hongkong van Europa, is een land waar veel dingen spelen op een klein stukje grond. En dat kan gevolgen hebben voor u als inwoner. Soms botsen belangen: de overheid heeft plannen, buren maken ruzie, en andere partijen willen van alles. En u? U moet daar iets van vinden, want het gaat over jouw huis of leefomgeving. Als je niets doet, loop je het risico om je rechten kwijt te raken.

    En daar komt Bureau Kootstra in beeld. Wij zijn de experts als het gaat om veranderingen in onroerend goed, van die zaken die echt belangrijk zijn. Met 35 jaar ervaring in onroerend goedadvies staan wij klaar om u te ondersteunen. Of het nu gaat om plannen van de overheid of van uzelf, om bedrijfsverplaatsingen, het ontwikkelen van iets nieuws of om schadevergoeding. Wij begrijpen de juridische status rondom uw eigendom en rechten, zoals huur, pacht of andere rechten.

    Bureau Kootstra is aangesloten bij de NVM en actieve deelnemer van specialistenoverleggen rond thema’s bij bedrijfsmatig, landelijk en agrarisch vastgoed. Dus, als u wilt dat er iemand voor uw belangen opkomt in de wereld van vastgoed, klop dan gerust bij ons aan. Wij maken het simpel en zorgen dat u de regie houdt en baas blijft over uw eigendom.

    Scroll naar boven