Taxaties

Bel me terug

Om u zo snel mogelijk en 24/7 van dienst te zijn kunt u onderstaand uw naam en uw telefoon nummer invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk!

  Taxaties

  Voor een goed onderbouwd en afgerond adviesrapport over de waarde van uw bezit, is een taxateur nodig die alle facetten voor u in beeld brengt. Met kennis van zaken van zowel bedrijfsmatig als landelijk en agrarisch vastgoed levert Bureau Kootstra u een gedegen rapport. Vooraf overleg met uw accountant, fiscalist, advocaat of notaris biedt u garantie op het beste resultaat waarmee u verder kunt.

  Bureau Kootstra is uw ervaren taxateur bij driedeskundigen-taxaties en bij het opstellen van onteigeningsrapporten op basis van volledige schadeloosstelling. De registratie als gerechtelijk deskundige en het lidmaatschap van de NVM Kenniswerkgroep Onteigening bieden de juiste waarborg.

  Ook uw complexe, specialistische waarde vraagstukken zijn in goede handen bij Bureau Kootstra. Ingeschreven als Gerechtelijk Deskundige (onder D0405), bij Register DOBS en lid van VvOR staan daarvoor garant. Neem gerust en vrijblijvend contact op voor de juiste formulering van uw waardevraagstuk.
  Bel of mail met Bureau Kootstra .

  Scroll naar boven