Bel me terug

Om u zo snel mogelijk en 24/7 van dienst te zijn kunt u onderstaand uw naam en uw telefoon nummer invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk!

    Planschade

    Planschade, bescherm uw bezit! Planschade wordt veroorzaakt door een ruimtelijk plan van de overheid. Planschade vermindert de waarde van uw eigendom. De overheid houdt bij vaststelling van nieuwe plannen geen rekening met uw eigendom. Dat klinkt zwart-wit maar is helaas onze ervaring.

    Het meest sprekende voorbeeld van planschade is het bouwen van een woonwijk in het groene weiland achter uw mooie woning met veel privacy. De gemeentelijke plannen hebben deze wijziging nooit weergegeven en u bent het er niet mee eens. Bureau Kootstra bekijkt in dergelijke gevallen eerst of uw schade wel op de overheid te verhalen is. Immers, u moet eerst een wettelijk drempelbedrag betalen van enkele honderden euro’s en dan wilt u toch wel enige zekerheid dat uw claim tot succes leidt. Met Bureau Kootstra komt u beslagen ten ijs en voorkomt u een ernstige aanslag op uw vermogen en woongenot. Wij zetten graag uw situatie op een rijtje, vrijblijvend en uiteraard discreet.

    Scroll naar boven