Bel me terug

Om u zo snel mogelijk en 24/7 van dienst te zijn kunt u onderstaand uw naam en uw telefoon nummer invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk!

  Verkoop aan de overheid

  Dreigende onteigening! Het zal je maar gebeuren: je woning valt ten prooi aan een nieuwe weg of je bedrijf wordt opgeëist door de natuur. En dan? Wat is de volgende stap?
  Vragen als, wat betaalt de overheid?, wie onderhandelt voor mij?, wat zijn de juiste regels?, word ik eerlijk behandeld?
  Maar ook, worden de kosten van een onteigeningsdeskundige vergoed?

  Onteigeningsprocedures roepen veel vragen bij u op. Een gevoel van machteloosheid is veel gehoord. Hoewel de overheid in het algemeen belang heel veel goede plannen ontwikkelt, kan dat in uw geval een heel slechte ontwikkeling betekenen. U moet in alle gevallen samen met uw onteigeningsdeskundige een actieplan bespreken. Welk verweer kan worden gevoerd? Welke schadeloosstelling is aan de orde? Wat te doen met net begonnen verbouwplannen? Zijn er alternatieven? Kortom, als verplaatsing of verhuizing dreigt is een programma van eisen vereist. Bureau Kootstra loodst u vakkundig langs de wettelijke mogelijkheden. Bureau Kootstra regelt het voor u van A tot Z.

  Zit u al in de juridische klem van de Wet Voorkeursrecht Gemeenten? Ook dan ontzorgt Bureau Kootstra u!
  Bel vrijblijvend voor úw mogelijkheden.

  Scroll naar boven