Bel me terug

Om u zo snel mogelijk en 24/7 van dienst te zijn kunt u onderstaand uw naam en uw telefoon nummer invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk!

    Bedrijfsverplaatsing

    Bedrijfsverplaatsing; wat zijn úw wensen? Ondernemers verstaan hun vak en ontwikkelen hun bedrijf. Dat betekent groei en expansie. Een logische stap kan de verplaatsing van uw onderneming zijn.

    De mogelijkheden moeten goed worden geanalyseerd; immers, de ‘oude’ locatie krijgt een nieuwe gebruiker. Welke gevolgen heeft dat voor u. Is de locatie in eigendom of in huur? Is de fiscale terbeschikkingstellingregeling van toepassing? Omzetbelasting, ja of nee? Kunnen we de locatie herontwikkelen? Of is de buurman geïnteresseerd?

    De ontwikkelingen kunnen uw ‘jas’ ook te groot maken. In alle gevallen is uw rendement bepalend voor de verplaatsing naar uw nieuwe locatie. Bij bedrijfsverplaatsing werkt Bureau Kootstra samen met uw professionals. Met uw accountant en met uw fiscalist maar ook een ronde-tafel-gesprek met uw notaris biedt grote voordelen. Denk ook aan uw marketing- en reclamebureau of de architect. Teamwork, daar gaat het om. Maak daarvan gebruik en bel voor een kennismakingsafspraak.

    Scroll naar boven