Het zal je maar gebeuren

Aanbod / Projecten

Bel me terug

Om u zo snel mogelijk en 24/7 van dienst te zijn kunt u onderstaand uw naam en uw telefoon nummer invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk!

    Het zal je maar gebeuren

    Onteigening. En dan? Op het perceel waar uw bedrijf of woning staat heeft de overheid woningen gepland, of een weg, of een fietspad, of een… U bent niet de eerste die dat bericht in de krant moet lezen en dat is een koude douche. Dit overheidsingrijpen roept vragen op: “Ben ik nu machteloos nu het algemeen belang mijn eigendom opeist? Zijn er geen regels en wetten die mij beschermen? Moet ik mijn verlies nemen?” 

    Ja en nee. Hoewel de overheid in het algemeen belang heel veel goede plannen ontwikkelt, kan dat in uw geval een heel slechte ontwikkeling betekenen. U moet in alle gevallen actie ondernemen. Actie waarmee u bereikt dat u weet welke regels er gelden en wat u kunt doen om uw eigen ontwikkeling door te laten gaan. Samen met Bureau Kootstra stelt u eerst vast wat u wenst. Zijn geplande investeringen of een verbouwing die u in gedachte heeft weggegooid geld of niet. Als de overheid u dwingt tot verplaatsing of verhuizing, welk programma van eisen heeft u dan. Als u dat heeft vastgesteld is het de zorg van uw onteigeningsdeskundige om u vakkundig langs de wettelijke mogelijkheden te loodsen. Bureau Kootstra regelt het voor u van A tot Z.