Belemmeringenwet Privaatrecht

Aanbod / Projecten

Bel me terug

Om u zo snel mogelijk en 24/7 van dienst te zijn kunt u onderstaand uw naam en uw telefoon nummer invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk!

    Belemmeringenwet Privaatrecht

    Op het perceel waar uw bedrijf of woning staat heeft de overheid plannen voor een windmolen of een hoogspanningsmast. Maar ook een kabel of leiding in uw grond kan u treffen. Bent u nu machteloos nu het algemeen belang uw eigendom opeist? Zijn er geen regels en wetten die u beschermen? Moet u uw verlies nemen? Welke schadevergoeding kan ik claimen?

    U moet in alle gevallen actie ondernemen. Actie waarmee u bereikt dat u weet welke regels er gelden en wat u kunt doen om uw eigen ontwikkeling veilig te stellen. Samen stellen wij vast wat uw wensen zijn. Kunt u uw toekomstige investering of een verbouwing die u in gedachte heeft, uitvoeren? Is uw grond minder waard na de aanleg? Pech of schade? Uw onteigeningsdeskundige loodst u vakkundig langs de wettelijke mogelijkheden. Bureau Kootstra regelt het voor u van A tot Z. Van het allereerste gesprek met de overheid tot en met de notariële afronding krijgt u antwoord op die vragen die u belangrijk vindt. Gesprekken met uw notaris, met uw fiscalist of met uw advocaat horen tot onze taak. Bureau Kootstra boekt voor u het beste resultaat.